0
Jūsų krepšelis
D
H
M
S
Visiems Masterclass -40% nuolaida

Ieva Stripeikienė

Mokome vaikus valdyti pyktį ir atpažinti emocijas

Original price was: 49.00€.Current price is: 29.00€.

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Masterclass aprašymas

Įvadinėje Masterclass dalyje lektorė pristato emocijų temą, ypač sutelkdama dėmesį į sudėtingą ir dažnai neteisingai suprantamą pykčio emociją. Ieva pabrėžia, kaip svarbu atpažinti ir sveikai reikšti emocijas tiek suaugusiems, tiek vaikams. Lektorė apibūdina emocijų fiziologines, psichologines ir elgesio apraiškas, pabrėždama, kaip svarbu, kad tėvai padėtų vaikams orientuotis per emocinius išgyvenimus.
Antroje dalyje aptariamas žalingas emocinio slopinimo poveikis tiek vaikams, tiek suaugusiems. Daktarė pabrėžia, kaip neišreikštos emocijos kaupiasi viduje, sukelia emocinią kančią ir elgesio problemas. Ieva pabrėžia, kaip svarbu mokyti vaikus sveikos emocinės raiškos.
Trečioje dalyje nagrinėjama vaikų ir suaugusiųjų emocijų atpažinimo ir reiškimo svarba. Dalyje pabrėžiama būtinybė leisti emocijas jausti ir reikšti sveikai, tėvų vadovavimo svarba emociniam vystymuisi, palankios aplinkos, subalansuojančios meilę ir ribas, kūrimas.
Paskutinėje Masterclass dalyje Ieva pateikia praktinius patarimus tėvams, kaip valdyti vaikų elgesį ir emocijas, pabrėžiant sveikų emocinių reakcijų modeliavimo svarbą. Diskutuoja apie įprastas problemas, tokias kaip pykčio priepuoliai, brolių ir seserų konkurencija ir tėvų elgesio įtaka. Lektorė suteikia tėvams įžvalgų, kaip sukurti palankią ir mylinčią aplinką, užtikrinant, kad jų vaikai išmoktų išreikšti savo nuomonę ir jausmus.
Lektorius: Ieva Stripeikienė
Trukmė: 4 video dalys (1 valanda 55 minutės)
Temos: Vaikų ugdymas

Emocijos vaikystėje išties spalvingos – nuo euforijos iki pykčio, ašarų, nepasitenkinimo. O ką daryti, jei matome, kad mūsų vaikams sunku valdyti pyktį, agresiją.

Prieiga šio Masterclass 6 mėn.

Original price was: 49.00€.Current price is: 29.00€.

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Prieiga prie visų video neribotai

350€

175€

Neapsisprendžiate?

Užsiregistruokite mūsų naujienlaiškiui ir gaukite vieną dalį šio Masterclass dovanų!

    Dažniausiai užduodami klausimai

    2 valandų koncentruota medžiaga, realūs praktiniai pavyzdžiai. Psichologija, pedagogika, sveika gyvensena, finansų ir laiko valdymas – daugybė aktualių temų, ilgametę patirtį turintys lektoriai, diskusija, kurios metu rasite atsakymus į aktualius Jums klausimus. Pritaikyta žmonėms, vertinantiems savo laiką ir norintiems tobulėti efektyviai.

    Įsigijus šį, ar bet kurį kitą, Masterclass galėsite prisijungti prie mūsų videotekos ir turėsite prieigą prie Masterclass 6 mėn. 

    Telefone, kompiuteryje ar planšetėje su interneto prieiga.