
MasterClass
MasterClass
Italijoje gyvenantis žurnalistas, rašytojas, gastronomijos apžvalgininkas. Italijos „Foreign Press“ asociacijos tikrasis narys. Dirbo dienraščio „Lietuvos rytas“ korespondentu Romoje ir Vatikane, vėliau bendradarbiavo su dienraščiu „Verslo žinios“, savaitraščiu „Veidas“, „Žinių radiju“. Šiuo metu – naujienų portalo 15min.lt apžvalgininkas. Išleido knygas: „Staltiesės ritmu“ (2010), “Italija” (bendraautoris, 2012), “Sava Roma” (bendraautoris, 2014), “Knyga apie ypač tyrą“ (2015), „Dėl skonio ginčijamasi“ (2017), „Romanas su Italija“ (bendrautoris, 2018).
Rengiame Lietuvos lyderių MASTERCLASS seminarus.
2 valandų koncentruota medžiaga, realūs praktiniai pavyzdžiai, aktyvi diskusija Jums patogiu metu, nuo 18 valandos.
Psichologija, pedagogika, sveika gyvensena, finansų ir laiko valdymas – daugybė aktualių temų, ilgametę patirtį turintys lektoriai, diskusija, kurios metu rasite atsakymus į ilgai kamavusius klausimus.
Pritaikyta žmonėms, vertinantiems savo laiką ir norintiems tobulėti efektyviai,
Formatas: 2 valandos koncentruotos medžiagos aktualia tema.
Kada? Vakarais, nuo 18 val., darbo dienomis.
Išsirinkite Jus dominančią temą ir registruokitės iš anksto.
Išankstinė registracija nemokama.
Visiems užsiregistravusiems bus informuota apie bilietų pardavimo pradžią.
Su išankstine registracija bus taikomos išskirtinės nuolaidos.
MasterClass bus organizuojamas tos temos, kuri surinks daugiausiai išankstinių registracijų.
Spauskite Jus dominančią temą ir užpildykite išankstinės registracijos formą
Nors alyvuogių aliejus sparčiai braunasi į mūsų šalies kasdienę mitybą, tačiau daugelis su šiuo produktu susijusių mitų tebegyvuoja. Tiek paprasčiausiose namų kulinarijos situacijose, tiek aptariant sveikatai palankios/nepalankios mitybos dalykus.
Kodėl vieni tampa gurmė, o kiti – ne? Kodėl vieni smaginasi austrių skoniu, o kitiems šie moliuskai sukelia pasišlykštėjimą? Kodėl kartus skonis yra „neskanu“, o saldus – „skanu“?
Lietuva yra tarp blogiausiai valgančių ES valstybių. Tai rodo daugelis objektyvių faktorių – gyventojų vidutinė gyvenimo trukmė, mirtingumo nuo įvairių patologijų rodikliai, dietologų paslaugų populiarumas, vaikų mitybos problemos.